Aanbod

Je kunt zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij KeK Opvoeding terecht. Aanmelden kan zowel telefonisch als per mail. Ik neem altijd telefonisch contact op, om meer zicht te krijgen op de hulpvraag en om te achterhalen of KeK Opvoeding de juiste hulpverlener is (wellicht is meer specialistische zorg nodig).

Diagnostiek
Tijdens het eerste gesprek gaan we de hulpvraag verder doornemen en bespreken we welke aanpak geschikt is om de vraag aan te pakken. Vervolgens maken we afspraken over het vervolgtraject. De duur van dit traject verschilt per vraag. De ene keer ronden we na twee of drie gesprekken het traject af, de andere keer heb ik meerdere sessies nodig met het kind of de jongere. Aan het begin van het traject maken we afspraken over de duur van het traject.
Een intelligentieonderzoek kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Lees verder op deze site voor meer informatie over deze vorm van onderzoek.

LEES MEER OVER DIAGNOSTIEK >>>

Opvoedadvies
Soms kan het fijn zijn als een professionele buitenstaander eens meedenkt hoe het thuis en/of op school beter en gezelliger kan worden. Heb je misschien het idee dat je kind niet optimaal kan groeien, vanwege bijvoorbeeld verlegenheid of weinig zelfvertrouwen? Kijk eens op deze site of ik misschien iets voor je kan betekenen of neem contact met me op om kennis te maken.

LEES MEER OVER OPVOEDADVIES >>>

Behandeling en begeleiding
Vanuit de oplossingsgerichte psychologie ga ik aan de slag met het begeleiden en behandelen van kinderen en ouders. Samen kijken en bespreken wat het doel is en daar gezamenlijk aan werken. Alles vanuit de visie dat een kind geen problemen heeft, maar vaardigheden die hij of zij nog moet leren.

LEES MEER OVER BEHANDELING EN BEGELEIDING >>>